Poruka generalnog direktora

BE

Erik Bogsch, CEO

Zadovoljstvo mi je predstaviti Vam Gedeon Richter.

Gedeon Richter je specijalizirana multinacionalna farmaceutska tvrtka, usmjerena ka inovacijama, sa sjedištem u Mađarskoj.
Aktivnosti kompanije su vertikalno integrirane i uključuju istraživanje i razvoj, farmaceutsku proizvodnju, te prodaju i marketing lijekova i medicinskih proizvoda.

Cilj naše kompanije je inovativnim proizvodima pomoći u borbi protiv bolesti i na taj način doprinijeti poboljšanju kvalitete ljudskog života.
Zaštita okoliša, održivi gospodarski razvoj i socijalna odgovornost temeljni su aspekti strategije naše farmaceutske tvrtke, obzirom da je naš prioritet korporativna društvena odgovornost.

Inovativna istraživanja usmjerena su na razvoj supstanci za liječenje bolesti središnjeg živčanog sustava, kao i za liječenje bolesti ženskog reproduktivnog sustava.
Odjel istraživanja i razvoja, koji zapošljava više od 1000 ljudi, čini našu kompaniju najvažnijim farmaceutskim istraživačkim centrom srednje Europe.

Aktivnosti farmaceutskog istraživanja i razvoja te proizvodnje i prodaje u središnjici dopunjuju se aktivnostima naših lokalnih tvrtki, podružnica i tvrtki – partnera. Gedeon Richter je prisutan u 38 zemalja s pet proizvodnih mjesta, 29 predstavništava i 27 komercijalnih podružnica.
Osim dobro uspostavljene prodajne mreže u Mađarskoj, srednjoj i istočnoj Europi, Richter je također osnovao i marketinšku i prodajnu mrežu sa svojim medicinskim predstavnicima i u zapadnoj Europi kako bi ojačao tvrtkin portfolio ginekoloških lijekova.

Gedeon Richter, kao vodeća tvrtka mađarske farmaceutske industrije, uživa globalnu reputaciju i ugled. Naši stručnjaci stvarali su povijest pronalazeći niz sjajnih tehničkih rješenja, kemijskih postupaka i drugih inovacija. Brojni naraštaji kemičara, inženjera, liječnika, farmaceuta i tehnoloških stručnjaka i danas osiguravaju snažnu podlogu za Richterov dugoročni uspjeh.

Erik Bogsch
Generalni direktor